Formas de colaboración

Donatiu

Donatiu Les donacions econòmiques són gestos altruistes puntuals o periòdics en el temps per part de persones físiques o jurídiques que creuen en el projecte i que desitgen participar en ell d’alguna manera. En cas que vulguis fer un donatiu puntual ho podràs fer a través del següent número de compte:

IBAN: ES94 1491 0001 2930 0008 1921

O per donatius periòdics, els pots domiciliar omplint aquest formulari: Donatius

Xarxa d’artistes

Si ets una persona professional del món de l’art pots adherir-te a la nostra xarxa i que el teu nom consti a la pàgina web de l’entitat. A més explicarem amb tu per a la creació d’esdeveniments culturals solidaris buscant la millor fórmula que s’adapti als interessos mutus.

Escriu-nos a info@refugiarte.org

Voluntariat

Pots oferir la teva força de treball de manera voluntària en la gestió dels tallers artístics o en els diferents actes que organitzem. Obtindràs un contracte de voluntari/a i un certificat en el qual consti l’activitat realitzada.

Escriu-nos a info@refugiarte.org

Socis/es

Socis/as Són la base social d’aquest projecte i són aquelles persones que creuen en ell. Per tant, ho doten d’una base econòmica i assisteixen a les Assemblees Generals anuals emetent la seva veu i el seu vot.

Els drets i deures dels socis i sòcies estan estipulats en els estatuts de l’associació, disponibles en l’apartat Estatuts i memòries anuals.

La quota establerta és de 9€ al mes, 25€ al trimestre o 100€ l’any.

Envia’ns el formulari PDF a info@refugiarte.org

Persones sòcies